عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

لاوروف: مذاکرات ونزوئلا باید بدون پیش‌شرط باشد

وزیر خارجه روسیه بر لزوم انجام مذاکرات مستقیم و بدون پیش‌شرط بین دولت و مخالفان ونزوئلا برای حل بحران این کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه بامداد یکشنبه گفت هرگونه مذاکراتی برای حل بحران سیاسی ونزوئلا باید بدون پیش‌شرط و دخالت‌های خارجی باشد.

 

لاوروف در جریان سفر به جمهوری «سورینام» و نشست خبری مشترک با وزیر خارجه این کشور گفت:‌ «ما نیز مانند دوستان سورینامی خود معتقدیم که این [بحران] از طریق مذاکرات مستقیم و بدون پیش‌شرط دولت با معارضان و همچنین بدون شنیدن هیچ تهدیدی از پایتخت‌های دیگر حل می‌شود».

 

به نوشته خبرگزاری «‹رویترز» وی همچنین با اشاره به اینکه مسکو با مخالفان دولت ونزوئلا در تماس است، تصریح کرد که جهان به جای تحمیل کردن خواست خود به کاراکاس، باید بستری برای مذاکرات فراهم کند.

 

بعد از امتناع آمریکا از پذیرش مشروعیت ریاست جمهوری شش ساله «نیکلاس مادورو» که به تازگی آغاز شده، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا خود را به صورت غیرقانونی رئیس جمهور این کشور خواند و با حمایت مستقیم آمریکا و چند کشور دیگر دست به اقداماتی از جمله کودتا و جلب حمایت نظامیان علیه مادورو زد که همگی آنها تا کنون شکست خورده است.

 

پس از آن مخالفان ونزوئلا با نمایندگان نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور در بارباوس در نروژ دیدار و گفت‌وگو کردند. 

 

گوایدو مدعی شده است که هرگونه مذاکره‌ای باید منجر به راه حلی برای حل و فصل بحران شود و نباید باعث خرید وقت از سوی دولت کاراکاس شود.

 

این اظهارات در حالی مطرح شده که مردم ونزوئلا سال 2018 میلادی در یک انتخابات دموکراتیک به نیکلاس مادورو رای داده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار